Drop dead!

Är så himla trött på att seriöst plugga till prov eller inläming elr redovisning varje jävla dag, att det alltid ska vara nått varje jävla dag! Jag fattar seriöst inte hur de som läser på uni orkar ens, det sägs ju att det e mkt värre där, med tenta o grejer. Och jag som ville plugga vidare direkt, tror inte ens att jag pallar seriöst, men i have2, eller i want to!!!

Snart ska jag släpa mig till komvux för sista lektionen där.
Har än inte fattat syftet med den där kursen ung i dag,låter ju roligt men känns så himla onödigt egentligen att någon ens har tänkt på att skapa en kurs som heter så.
Men men vad gör jag inte för poängen ;)

Kan inte bestämma mig för om jag ska ha ugg skor, de flesta som har e ju fan helt sne fotade, asså dt ser inte ens bra ut. Hur ska dt då se ut på mig, men ena fot e ju lite speciell, lite sne med andra ord när jag går.
Det e väll dfr syster alltid gömmer sina nya skor från mig och tar ut de när hon har använt dom ett tag. För a little touch of me o dom blir lite ehm.. jaa!

Anyway nu ska jag njuta en kort stund till för ikväll blir dt att plugga till mediakommunikations provet som vi har imorn!


Kommentarer
Postat av: S Guzman

vad äre för bild :D

2009-10-15 @ 18:37:47
URL: http://susannaguzman.blogg.se/
Postat av: sarah

Sexziiii !!!

2009-10-15 @ 20:31:38
URL: http://baraasarahs.blogg.se/
Postat av: nnnnnnnn

SNIIIGGGT!

2009-10-15 @ 23:46:48
URL: http://natalieriksson.bubbleroom.se
Postat av: micaela

SEEEXIG

2009-10-20 @ 09:38:24
URL: http://psmicaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0