Tröst åt...

E dt kallt ute idag elr vad?! var skol trött som fan o vädret gjorde ju inte dt hela bättre.
Eller var inte skol trött som jag brukar vara utan mer uttråkad o missförstå mig inte mina kära vänner som jag går med i skolan e inte tråkiga men dt e inte många som brukar orka med mig när jag e trött o hypad elr bara allmänt jobbig, Men Sarah förstår ju den sidan så dt e ju lugnt men när dt kmr till Guzz e dt en annan historia.
Men vi ( S, G & J) rymde från nk o drog till stan för drömde om mat hela dan. Så jag svullade både istanbul lilla chicken menyn o en el nacho (kunde inte motstå) men vi skulle ju även fika med Maddelito så dt blev en fransk choklad tårta o Mocha latte för min del. Och tro mig, jag ångrade att jag åt så mkt för måde skit  illa sen o ville bara spyyyyy, fram till kl 8-9 på kvällen. Har nog inte svullat så här mkt på skit länge.
Eftersom jag var så uttråkad idag i skolan idag så passade jag på att byta namn på vissa i min telefonbok haha blev lingling, bootycall, susunation,same name osv haha vilka dt e ska vi inte avslöja..

Ska kolla på film med min same name nu för e förkyld and i dnt feel good :( buuhuuhuu on mooi

Länge sen jag la upp musik, lyssna på den här låten i loove!
and im glad att whitney houston is back on track, kvinnan e classiiiic!



P.S Våran gamla lärare Leo var på besök idag eftersom han hade flyttat o tror ni inte vi fick chock när han sa att han läser våra bloggar föratt se vad vi har för oss nu när han inte e kvar på skolan haha, men dt e bara fint dt :)

F O B I

No school 4 me 2day :)
Har fkt varit skönt. Har lite av min läxa kvar bara sen im done ! Känner mig dö duktig ju men tyvärr så e jag ftf förkyld.

Satt o kolla på tv:en förut och såg nån reklam, vet inte om dt var outsider elr vanlig dokumentär men dt roliga var att dt var en tjej som hade fobi för feta människor haha asså hade skit svårt att ta dt hela seriöst. Dt kom en fet kvinna o hon bara nej ooh gud, dt där e det närmaste jag har kommit en fet person o tjejen fick sammanbrott typ. Alltså seriöööst! haha men sen fick jag tänka om o tänkte hmm hon känner väl så som jag känner för min fobi, vilket e ormar! Har aldrig upplevt något med ormar men hör jag folk göra ljudet lr ser jag bara på reklam nån orm elr bara bild blir jag seriöst galen! Hatar att prata om ormar o ser inte ens tecknade ormar. Jag vet att det låter överdrivet men i cant help it. Vissa av mina så kallade kompisar brukar driva om dt ibland o jag drar där ifrån o blir arg o bara springer. Men som tur e så vet de närmaste att dt inte e något o skämta om när dt kmr tillmig.
Nimco O's fobi slår rekordet, lastbilar o traktorer haha, poor baby! Att hon e rädd för clowner har jag mer förstående för men Lastbilar o traktorer haha bless :P

Aja ska dra mig hemåt snart för e hos syster, blir att göra klart läxan o sen har jag laddat ner 3 nya avsnitt av Desperate housewives så blir nog dt o glass :)

hahaha CLOWN NIMCO O SPRING!


What to dooo

Ännu en dag på stan! I dnt like dt här äckliga vädret. E fucking förkyld o jag bara gnäller.
Mitt humör e verkligen inte på topp, pms nästa tror jag fan! Vill inte till skolan imorn men S fotar mig så what to dooooooo..... Blev ännu ett köp från bikbok idag :) men njöt aldrig av dt hela för som sagt, im sick o vädret e fucked up o jag GICK!
Måste platta mitt jävla hår vilket jag tkr e skit jobbigt men ooh what to doooo
Nu e dt här inlägget irriterande så jag önska jag var på ett sånt här humör


hahaha RAQUEL♥ --->


Lovely Day

Shooho :)
Dagen har varit underbaart. Men ännu ett ig välkomna mig. Jag vet, e sj överraskad. Fattar inte vad jag höll på med innan jullovet o praktiken, elr egentligen så e dt Nk jag fick ig i så dt e förståligt.
Sen efter dt blev dt att pröva bal klänningar på stan med Katarina, Sarah banan, o Guzz. Jag hitta en skiiit fin i mörk lila. Bilden kan jag inte lägga upp nu för hittar ftf inte min mobil sladd men sarah hade nån bild tror jag fast fan där e den för mörk men eh whatever den var skit fin. Kosta fan 2100 kr men dt var den värt. Ska nog fixa ihop pengar fram till sommaren o köpa den för balen e ju inte förrän 4 juni :) Katarina hitta med en fin.
Sen blev dt även lite fynd shoppning för mig  o Sarah ( BikBok is the shit)  och Guzz var domaren o dömde lite här o där ;p
Blev även Mc ( el naachooo for mooii)

Sitter här o väntar på att Susu ska komma för jag hon o syster ska kolla på när hon ska pierca sitt öra, asså dt där liilla brosk stället, vetifan vad dt heter men ska bli intressant eftersom hon kissa nästan på sig ut av att bara ringa o boka tiden haha.

Ska fortsätta att njuta av mitt härliga humöör nu o paradise ikväll
Peacination


FINASTE BAL KLÄNNING EVER! I SO WANT


IG+ is the shit

Skola idag och den välkomna mig med ett IG+! Yupp ett plus efter Ig:et oxå.
Vilka föräldrar skulle fatta dt där om inte ens jag personligen SJÄLV INTE fattar dt!
Mami, ja fick ig+ idag :D .. esenälla människor..



Men dagen blev lite bättre iaf efter dt där. Text lektionen var ju segare än segast men mot slutet gick dt fort.
Sen blev dt samma gamla för mig o guzz...PIZZA! O sen var dt samma gamla för mig o Sarah...BILD lektion kl 4 till 5..
Helgen i jkg var ok. Bäbisen var sååå liten asså gosh, vågade knappt hålla ungen. Så liten var han.
Egentligen så e inte spädbärn ''min grej'' riktigt. Jag gillar när barnen e några månader o kan typ krypa elr nått, då e de om som gulligast! Så ska nog stänga in mitt nyfödda unge i garderoben tills han/hon blir 6 månader elr nått :p haha nej gud dt där lät grovt nu


Paradise ikväll :) Enda man kan se framemot när dt kommer till Tv:en för den suger big times nu för tiden.
Innan dt blir dt plugggga! Fan skolan e verkligen back on track men its ok för dt här e sista terminen o sen e dt
S T U D E N T E N 2 0 1 0 !


mobilblogg

haha noow life, har aldrig 'mobil bloggat' men har aldrig behövt dt heller, där går nog gräqnsen mellan mig o bloggen men the thing is jag sitter på bussen till jönköping, e hungrig, trött o e inte framme förrän 13.10. Trodde ärligt jag skulle missa bussen o hade redan bokat skiten. Så där satt jag o styvpappa i bilen o ser bussen rulla, han tuuutaa jag springaa haha fett snäll man körde så sitter här nu iaf... Peace ppl :)

I dnt wanna...

Min så kallade praktik börjar snart o jag borde egentligen duscha, sminka, fixa mig!
Men sitter här o har fan i mig ångest.. Skolan börjar snart o allt jag har kvar att göra går inte  ens o räkna.
Helgen så e jag inte ens hemma så hur ska jag då kunna plugga?! Så ikväll efter praktiken ( då jag säkert e dö trött) ska jag göra 10 koppar kaffe o plugga, samma sak imorn and im then på lördag im off!

Alltså dt finns inga bra nya låtar längre har jag märkt!
Har antingen hört elr inte gillar dom så värst mkt, har 2010 musik lagt sig lr..
Anyway ska lägga my sorry ass i duschen nu and im off ;)

Jaa dt fanns tider då man var BARN!

helpination

Im on it igen, i want it bara för att! :/ jag har problem haha
somebody helibii mii..
  • N.O e på g med mammas-boy


Change me/you

Jag förstår mig inte på folk som förändras för en annan person.
I filmer e dt verkligen jätte gulligt men this is real life.
Exempel tjejer som röker o e tsm med en kille. Killen kanske inte tkr om att tjejen röker och hon slutar
enbart bara för att just HAN inte tkr om dt. Dt är en sak om han inte tkr om dt o hon inte röker när hon e med han, men att överhuvudtaget sluta bara för hans skull, jag menar hon e väl tillbaka till ruta ett '' när & om' de gör slut.
Vad tjänar dt till? Dt e väl bara bra att hon inte röker längre men snälla någon man gör dt väl för sin egen skull o inte för någon annan människa.  Men dt e bara matriella saker dt där. Tkr nog att dt e mkt värre när dt kmr till ens personlighet.
Träffar man någon ska man väl ta som personen som den e, take it or leave!
Anledningen till att jag skrev dt här e att jag hade en diskussion här omdan med en kompis.
Man kan inte förändra folk herregud. Tkr dt e patetiskt när tjejer går runt o e tillsammans med en ''bad boy''
Och tjejen tror hon ska ändra på han, u cant change nobody. Vfr ska man mecka o försöka förändra nån? Hitta en som redan e precis som du vill ha dt, orka bygga en ny människa.. Gosh naiva människor asså..


Keri Hilson ft Akon- Change me

J j j j R

Praktiken gooees great!
Men fan får ångeest, måste börja plugga o dt ska göras nu.
Huvudvärk verkar ligga i luften. Har fan haft dt i 2dagar nu och jag e inte den enda men what to do what to do.
Kom precis till syster från praktiken för att hämta bok så ska röra mig hemåt föratt plugga.

T I P S Jason Derulos album is the shit! Diggar stort.

B L O N D I E

Jag trodde att jag var på geografi men efter ett o annat så blev reslutatet att jag fkt sög på det.
Tror jag gick i 7-8:an när jag frågade mamma om Canada låg i Afrika, det där var en av mnina största blondie-moments. Men sitter på msn o diskuterar Haiti med Natalie, Visste att nått hade hänt men visste inte vad.
Jordbävning tydligen o så fick jag för mig att Haiti låg i Afrika (IGEN) eller i mellanöstern men tydligen inte.
Aja ger nog upp när dt kmr till geografi.
Poor kids asså :/

Så fint dt e då! elr var kanske ...

Städinatiiioon

Idag e dt ingen vanlig dag nej, idag e dt Nimco städdag! Den här dagen händer typ en gång om året elr en gång på ett halvt år kanske. Men idag fick jag ryck!
Hittills har jag iaf skurat, damsugit elr vad fan dt heter och tvättar kläder.
Brukar som sagt inte göra dt. Och nej har inte smutsiga kläder på mig men jag e tacksam för min syster och Susu. Jag har på mitt några plagg, går till dom och hittar nått i deras garderob och så klart byter jag om o ''lånar'' det och då har jag ju lämnat kvar mina kläder. Så min kära syster o Susu e ju sånna som ''tvättar kläder'' så dom tvättar även då mina. Men nu när susunation har flyttat till fuckin stan så har jag ingen ork att å ända dit för att bara råna henne.
Men dt e 2010 o jag ska börja ta hand om mina kläder, enda jag tog hand om förr var bara mina underkläder! They mean the wooorld haha..
Anyway ska städa garderoben lite, asså stavas dt verkligen så: garderob?l. Men whatever efter dt ska jag duscha , o plugga! I´M GOOOOOOD!

Mina 2 städlåtar för idag

Tick Tock on my Clock

Imorgon kommer 2 av de här bli mina.
Helt klart den lila fast md silver bling
o sen funderar på den svarta med guld bling.
Men fan dom vita e md fina, o den blåa e fin nu på bilden men inte lika fin IRL, gosh förvirrad nu :/
we´ll c men SKA FAN I MIG HA DOM DÄR!
Ett problem though, ja har svårt att förstå mig på visare, jag fattar när dt e hel o halv men sen the rest hmm.
Jag e alltid sen som person o vill veta exakt hur mkt klockan e! Varje minut räknas för min del.
Men ska fan lära mig. jag e 18 år gammal o kan inte klockan haha låter lite skumt dt där. Om dt var digital oh my god dt e en annan sak. Dt e såå min grej. Men nångång måste man ju växa så ska fan i mig köpa dom där nu, eller ska leta en sponsor först hihi :)

Dnt 4 get about the movies

Film dagen för mig idag.
Vi var o såg iaf have u heard about the morgans ( lr vad den nu än hette) den var klockren!! Me liked it aloooot..
O vad e bio utan trip till McDonalds.
Asså i just loove loove el nacho, fan de borde ha de hela tiden o inte periodvist, stör mig på dt grovt.
Kan äta dt där till frukost elr ok inte frukost äter inte dt men lunch, middag, kvällsmat u name it!
Så anyway eftersom det var min ''film dag'' idag så såg jag även Fame. Har velat se film jäveln ett bra tag nu så såg klart den precis. Hmm vad ska jag säga, förvänta mig heeelt andra saker när dt kommer till handlingen men den var bra, typiskt asså äkta klische men ändå bra. Gillar filmen som man vet vad som ska hända, lr ok till en viss del men den här var iaf ok! Dt e nog dfr som jag kan se om vissa filmer o serier bara för jag vet vad som händer i slutet så förväntar mig inget chockerande hmm med andra ord blir inte besviken för jag vet ju redan hur den slutar o så :D så kan man ju oxå se på dt hela!


Ska tvinga mig till sömns nu iaf såå hoolllaa

Tralalalaaa

Hahah btw låten rat remix gjorde jag o raquel tillsammans för nått år sen typ :P så there u go my dear, tänkte inte ta på mig äran sj heller men de flesta vet ju redan :p
Nästa gång ska jag o min ''kamera women S'' lägga upp MTV/import Cribs ;) haha om vi får tråkigt o inget för oss

Anyway igår så köpte jag the sims2 , asså me like sånna spel, fan skit kul jul. Så jag satt som fastklistrad framför datorn o körde hela igår, nu haa rjag lärt mig ett o annat! Men vill ha 3:an fan, dock hade jag inte bengaar till dt...
Ikväll bio maybe baby. Vi ska se have u heard about the morgans tror jag att den heter.
Dt e ju Sarah Jessica Parker som e med så den borde vara great ;)
Alltså miin rygg knasar ftf till , hihi så tror inte jag ska på praktiken idag. Jag menar 2 sjuk dagar e väl ändå inte hela världen, elr? :P


VIDEO INLÄGG PÅ G

Igår efter jobbet var jag o hälsa på Susu som var små sjuk.
Var så hype så att dt inte var sant så vi körde en klassiker. Md andra ord spelade in lite grejer för skoj skull.
Men dt här som vi gjorde e något som Katarina gör för oss varje sommar! haha i två somrar lr vad dt än heter jaa iaf har hon gjort dt. Så nuhar jag med gjort ett..
Dt här kmr vara min första videoinlägg, jag e inte seriös nånstans, men när e jag dt :p
Och fan upptäckte att jag behöver HTML koden fan, vetifan hur man fixar dt o Iqra ''pluggar'' till prov så kärringen vill inte hjälpa mig (nu)
får väl lägga upp den sen :)


NÅGRA SEKUNDER SENARE: tralaaa!!den e klar hihi


Neva evah..

I never learn!
Jag som tänker så himla mkt o analyserar var enda jävla skit borde ju lära mig dt här ju,
som N brukar sägs get over it, ett misstag bara. Men jag lyckas ju fan aldrig lära mig ut av mina misstaf.
Upprepar o upprepar, o när jag väl upptäcker att jsg gjorde samma jävla skit igen så e dt ju så klart too little too late som Jojo sjunger.
O klockan e så mkt nu men sömnlös fan, i cant sleep :(
haha fan vad jag gnäller o mensen har redan varit, hmm i wonder vad dt kan bero på..
Jag känner mig pigg, funderar på att ta fram vad jag ska ha på mig imorn, inte för att dt e nått speciellt men no life iaf..

Crowmell

Praktik idag o det gick skit bra!
Jobba på Cromwell house, o dt var fan kul även om dt inte va så värst mkt folk idag.
Skit snälla personal där hihi, dt här kmr bli bra känner jag på mig :)
Fick sluta 21:15 idag men säkert senare imorn eller på fredag men dt var nice iaf.
Fick lära mig en hel del saker, men dt mesta har jag redan glömt bort. Och så ska jag få testa på nångång i baren
Me go bartender
 
Väntar på paradise nu, dubbel avsnitt YEEY!
Aja mina händer e frusna nu så peeeace ya'll

G A N S TA L Ö V I N'

Pluggat med Sarah! Enda viktiga jag har gjort idag.

Mina sömnproblem växer o växer. La mig fuck halv 6 inatt, elr imorse kanske dt heter nu då,  good!
På tal om att stryka miningar elr ett helt stycke ''inlägg'' like this, förstår jag mig inte på. Alltså vissa skriver typ vad de har gjort idag fast hela texten e struken, stryken? haha whatever vet bara att jag blir fett förvirrad när jag läser dt.


Guzz ska fixa min header , för Sarah banan bara pms.ar i onödan haha hon tkr inte jag blir nöjd, men hon vet inte vad hon heter, så vi får se om guzz vet vad hon heter.
Måste berätta en sak om min vän Guzz, som egentligen heter Guzman i efternamn. Alltså ''gus'' på somaliska betyder  (kuk) haha susanna kukmannen, kultur krockar där! Men dt e fan coolt ju haha, nej nu kmr hon säkert inte ens vilja göra min header efter dt här men dt e käärleek min vän!
( dt uttalas dtsamma guzz o gus :p )
See, nu har ni lärt er ett nytt somaliskt ord,, tror nog jag ska fortsätta med dt här.
Ett nytt ord varje gång :p

hihi ska dricka min varm choklad nu


Let me be the one who can take you from all the things you see


Lazy hills

Är och har blivit den lataste människan nånsin!
Lägger mig så sent, vakna iaf halv 2 idag! Sitter här o glor på the hills.
Alltså en sak som e irriterande med den här serien elr med vissa människor i serien e ju vilket jävla tjaat om :
she was my BESTFRIEND! we use to be BESTFRIENDS! haha seriöst, dt har gått 2 år. Move on med livet, orka älta över dt. Okej säger inte att förlora en bästa vän e som att inte hitta sin kajalpenna en fredag kväll, men still! 2 år e jävligt länge, så pass länge att man hinner påbörja o avsluta en hel del i sitt liv.
Och så tkr jag bara de hela skiten med att människor som går runt o ältar över saker men aldrig typ fixar dt, saknar du nått, fattas dt nått? gå o fucking fixa dt bara eller åtminstone försök, herregud!



Aja ska ta my lazy ass o försöka göra nått...

holla ;)

The honeymoon session is over for now



guzziguzz

Ska ta en promenad med Guzz nu, hon var med uttråkad.
Så nu sitter jag här med pyjamasen mina o e helt död men ändå hype.
Antar att hon fixar sig med nu.

U SEE?!

Sj ska jag på med alla plagg jag hittar hemma vilket inte e många för allt e smutsigt här ( jag tvättar inte kläder) o de rena e hos syster min ( hon tvättar kläder) haha

PEACE

This is for you Melis ♥

Jag älskar Zigenare, ärligt talat!
Jag brukar fkt bli skit irriterad när folk gör narr av dom o använder vissa uttryck som jävla zigenare.
Dt stör mig grovt. Dom e människor fan vad e dt för fel på folk.
Anledningen till att jag känner så starkt för dom e ju att jag själv har en kompis som heter Melis som e zigenare.
Han är den bästa kill kompisen ever!! Visst stör jag mig på hans livsstil, jag menar att sno barnvagnar o mina pengar o mobiler kanske inte e dt bästa. Men vad gör man inte för sina kompisar. I still love him!!
PUNKT SLUT!


KÄÄRLEEEK

neej nu dummar jag mig bara
Dt var visst tidig april skämt, sörry melis
Ingen fatta dt hela för utom jag sj som skratta o Sarah banan som sa
Sarah säger:
hahah men åh
fast han är inte sigenare på riktigt väl?

Oh oh kommer säkert få skit för dt  här men Melis min kära vän is the shiiit!
Vi e som hmm Caffe latte o socker, fast han e ju dock sockret för jag ju chocklate, o nu fattar ingen o itnej ag heller så dt får räcka för idag. KÄÄRLEEEK hahah hype, dt e vad jag e

P.S MIN VÄN E INTE ZIGENARE!

( har heller inger emot dt) men han verkar störa sig på att jag säger dt till han :P

2 0 1 0 s kärlekhistoria...

Jag o min kära kompis N ♥ satt igår på msn o snackade med hennes kill kompis som jag kommer kalla för W från o med nu. Jaa anyway han skulel fixa ihop N med en kill kompis till han.
Normaltvist när kompisar fixar ihop  med andra kompisar så brukar de ju säga en viss fakta, han e si o så.
Men W var speciell varelse.
Jag fråga: hur e han da? killen , du kan ju inte hooka up henne med vem som hlest liksom.. Längre svar har jag aldrig i hela mitt liv stött på. Han berättar om vart han träffa han, att de spelar basket ihop och inte nog med dt utan HUR han spelar basket, hans kondition! I mean pls!! haha jag hann fan sova, hämta mat, vakna whatever innan han kom fram till the goodies.
Fatta hur otålig N blev då, satt där o bomba mig på andra rutan.
Det roligast ut av allt e ju att W tror att jag e nån hook up från N sida till han.
Och N..s jävla poäng med detta e att hon vill åt den här nya människan (uteseendemässigt dom passar) the rest vetifan! Så jag ska stå ut med W skit tills hon har fått sin vilja igenom.. Vad gör man inte för sina fucked up kompisar..
och så undrar ni kanske hmm vfr fixa ihop henne md nån. Joo my beloved friend har blivit touched by mushrooms (En giftig jävel) Så försöker få henne o komma tillbaka till världen :D

N nu har jag skrivit ner detta, om 10 år om bloggen finns kvar kan vi ju sitta o garva åt dt!
Vilket start på de nya året!


Disaster Date

Krääsna lata lilla jag har inget så kallad liv!
Så jag sitter o glor på disaster dateMTV.
Det handlar om att en kompis sätter upp sin andra kompis på en disaster date.
Ena tjejen nyss bah tog ut smink o allt o plattången mtt i resturangen o haha går inte o förklara men dööö roligt!
Ibland brukar jag tänka, tänk om jag bara la mig ner o sen fick ryck som filmen besatt o sen människan känner ju knappt mig o så står han där haha vad skulle han göra? vad skulle ni göra?
Men som sagt jag har inget liv så im allowed to think that!
Nu ska jag återgå till min disaster date!

Jag tror jag skulle ha blivit rik idag om jag fick pengar för varje gång som jag satte mig som jag gör på den här bilden, om inte värre! Som sagt har väldigt ehm flexibla ben , smidiga whatever dt heter hihi

I was boooreed / rastlöös men ändå road

Oh snap!

Oh fan blir seriöst gaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeen!
Hittar varken mitt usb, elle rmobil sladd!
Och dt e helvetes väder ute så kan inte gå ut heller, elr kan men vem faan vill!
Tv:en suuuger, datan trögar sig.
Och nej har inte pms, gosh!! Me dnt like this weatheeer :(


Soooo sooo cooold

Oh my god!
Alltså dt går inte o leva på den här planeten längre. Jag dog av kyla idag asså fyfan vad kallt.
Hörde att dt var -20 grader nyss. Jag o Sarah banan skulle ju dra till museum idag, skol shit för att besöka olika museeum e inte riktigt min grej men nu var vi dock tvugna men insåg även att dt inte alls var måste iaf inte för min del men bra för Sarah för hon hade nån jävla fotoanalys shit. Även om dt var kallt o fucked up så var dt ändå skoj. Gick som fastklistrad på bananen hela vägen fram o tillbaka. Vi såg ut som 2 tanter utan rullator. Blev även mat på pasta snäckan, inget jag skulle normaltvist betaala för men dt var bara mysigt.
Imorn blir dt o ses igen för att plugga på rapporten som ska vara inne efter praktiken.
Bilderna vi tog lägger jag in when i get home för ingen mobil sladd här nu,hos kära syster.

Susu ska ju dumma sig o messa mig där ute i kylan för att jävlas, som om jag kan svara med mina frusna händer haha kärring
S: jaha vad gör du ?
N: I stan nu fan dö kallt
S: haha göru där?
N: dt e kallt sluta
S:Istället för dt e kallt kunde du bara ha skrivit va du gör hahah
N:Fuck u du frågar för mkt!
S: se, helt onödigt.. haha

INGET LIIIV!

Ny Header

Ny header made by Sarah banana =) Dt tog ett tag men nu blev dt så här o jag iaf e nöjd!
Blev inte så mkt plugg thats for sure men ska dra mih hemåt nu o försöka smyga in ett foto på sarah här.

Haha dt var i somras när bananen försökte färga håret ljusare
Blev mkt gnäll efter dt kan jag säga. Hon tänkte lämna mig aldeles sj i skolan en dag för hon ville inte komma för hon tyckte att håret var ORANGET haha
Aja hon lär dampa nu men whatever :P



















Tbx till böckerna

Sitter här med Sarah banan och vi försöker plugga men dt går verkligen inte bra!
Har glömt hur man pluggar, hur man skriver för hand.
Orden som jag brukade förstå har min hjärna raderat. Fattar nada. Så vi sitter o ''pluggar'' med stora mellanrums snack om allt annat än dt vi ska göra.
Saknar verkligen inte plugget kan jag luugnt säga, praktiik nästa.
Just ja Nytt år nu ju. Känner ingen skillnad, inte än iaf..
Sarah sitter o glooor i boken, ger henne 5 sek, snart kommer hon
: MAN FATTAR JU INGENTING!
Aja nu har hon tvingat mig skriva o nu ska jag tvinga mig sj att återgå till arbetet.
peaceee

RSS 2.0