Trying to love life even though life aint fair

Fy fan för mina fötter, äckliga klackar utan platå=smärta!
Sålde armband idag, imorn e dt sista dagen. Har ju dom gulligaste klasskamraterna, stort tack till lilla Lantzen som köpte halva sortimentet ♥ men även de andra, jätte gulligaaaa xD
Hageby en sväng sen var dt fika med guzzi guzz o Sarah. Hemma nu o laddar ner 90210 o melrose place 2.0.
Blir serie kväll + fixa armband ikväll sen ska jag försöka sova. Thanx god så mår jag bättre än igår iaf :)
JUSTE MÅSTE STÄDA MITT RUM! asså ingen tar på allvar när jag säger att jag verkligen stökar till rummet, ska ta bilder förr o efter så ni får se haha..

Big love till Guzz idag för dt förtjänar hon


F...................

F  U C  K T  H  I  S  S  H  I  T  !


Tata

Hallååå fan vilken onödig dag känner jag haha.
Försov mig! Går upp fixar mig o allllt p g till skolan så får jag höra Svärdis inte hade syns till idag tänkte fuck it dra hemmåt. Kommer till syster, Bananen vill träna, Nimco hungrig och seg har bild, Nimco vill skita i dt, ahoppsan! NU så ska jag käka o gå o träna sen så ska jag gå till min bild
o nu stirrar min syster här bakom, vet inte vad hon heter egneltigen men nått är dt ju som man är släkt med, hmm jag börjar undra nu, TATA BYE BYE LOW LIFE!

Keeping up my saturday

Oh vilken härlig dag tralalala la la, or not!
Hatar när jag har sysslor att göra. Så ska hemåt snart o fixa saker, käka trlala lala.
Efterso jag kmr vara inomhus de flesta timmarna av dagen idag så gör dt inte så mkt för Keeping Up with the Kardashians har maraton på E kanalen :D hihi me happy.
Aja ska dra nu innan mobilen ringer för 5 gången

Have a sweet satuurdaay
P.S bloggen är så fucking seg så går inte o ladad upp bild!

ROLIGASTE

hahahah dt här e nog den roligaste konversionen mellan två personer som jag har nånsin läst haha.
Så här var det. En kille skrev lite om den där 15 åringen(killen) som våldtog 14 åringen ( tjejen) 

15-16 åringar våldtar 14-åringar? Har de ens kommit in i puberteten?? Vart är världen påväg? Subhanallah.. :/ så skrev X på sin logg

Kompisen - ah såg åxa i aftobladet osen dt ryktates ngn sånt

X- det e sjukt. :/

Kompisen- 2 år äldre kallas inte typ våldog

X- Förstår inte vad du skriver. Vad menar du?

Kompisen- jag menar hur kommer dt sig att dem kallar det våltog

X-  Vad skulle det annars kallas för? Killarna tvingade henne till sex= våldtäkt.

Kompisen- vare tving elr

HAHAH asså guuud!


Frrree

What a beautiful day
Idag så fick vi reda på en tråkig sak :/ men för utom dt så var dagen ok fkt.
Skolka Natur, kom hem, sooov, mådde great, fattar inte de som får skuldkänslor ut av att skolka haha seriöst?!  Tog ut min lilla syster på en liten promenad o sen gick vi vidare till  Same name o käka fajitas

Sistaah ♥


Todaaay is gonna be the daay



Ceasar day

Måste bara säga att Lantzen, Myran, Sara O Johanna gjorde fint jobb med deras bokutställning elr vad hette dt nu igen haha V nått, aja dt var jätte fint o bra iaf :) Grattis till dom. Jag o Sarah o Guzz var o stötte dom o så. Tog bilder men har sladden hemma men får sno från Sarah elr Guzz sen.


Just ja, GUESS WHAT?! → idag tränade inte jag o bananen men var på stan iaf o jag o Guzz var skit hungriga, så hon beställer BIGMAC jag bara stirrar o tänker nej nej , ska fan i mig inte äta dt. Kollar på menyn o tror ni att de har nått nyttigt som e gott lr? ANYWAY beställde Ceasar sallad med grillad kyckling. Kycklingen var lika stor som en myra fan, käka den på 2 sec o allt som var kvar var ju en massssa grönt o en skit äcklig dressing. NEJ! dt var hemskt, men tvinga i mig iaf. Så e stolt som faaaaan!

TRO MIG DEN SÅG INTE UT SÅ DÄR!

B-day dnt care

Jag fyller år den 4:de april o tro dt elr inte så e jag fkt inte taggad nånstans. Brukar alltid vara dt men det här året så e dt skumt. E dt kanske föratt jag fyller 19 o ser inget speciellt med dt förutom att dt e ett år kvar till 20 o dt e de som man fan ska fira? dnt kno men dnt digg it iaf. O sen frågar alla:
- Vad önskar du diiiig?!
Förr var dt alltid, well vill ha toppen från Gina, byzorna från bikbok osv men iår hmm nått med inredning, allas miner blev helt - COME AGAIN! haha e så taggad inför min flytt som fan i mig ska bli av!! Så som sagt vetifan o åren springer att jag inte hinner ikapp, call me grannie Raquel, still dnt care


I'm on my top

Trots att jag inte gick till skolan för hade mensvärk så mådde jag bättre sen o följde med syster till mio föratt kolla på soffor som hon ville köpa, efter dt var dt att dra hem o käka lite nyttigt o sen på med gym dojjorna o träna med Sarah, jaa tror dt lr inte så e vi insatta i dt hela o tkr fkt att dt e skit kul :)
Blev sugen på o byta header efter o ha sätt Sarahs snygga, så Sarah u kno what to do xD

Ska snart hem o glo på ett nerladdad avsnitt av melrose place hihi :D

Den där drycken e ju fan inte god nånstans ( bild tagen av S-banana)


Romeo

HAHAHA guud! Hitta den här videon precis, asså brukade lyssna sönder den här låten när jag var lite mindre. Fan som jag lyssnade sönder refrängen haha :p

I feel good!

Är jag duktig elr är jag duktig? Jag är duuuktiiig!
Var o träna idag med o inte bara dt, Sarah o jag gick förbi Vilbergens Ica o köpte ''nyttig'' mat haha
Dt här kmr bli intressant, dock synd att dt e min sista tränings dag imorgon fan! Men ska lösa dt på nått sätt..
Magen gör små ont nu fan, äckliga mensen e ju sen i en månad nu, o nej e inte gravid (A).
Psykiskt så mår jag så jävla bra fastän dt inte ens har hänt nått speciellt egentligen men nu ska jag inte sitta här o ifrågesätta, hoppas dt håller i sig!

Dating in the dark soon o sen har jag laddat ner Gossip girl så peaaace out love ones :D

Träning

Röda mattan har rullats och jag har hälsat på gymmet idag med Sarah. Vi tränade i en o en halv timme, fyfanvad vi e bra!! Jag är ju som sagt meees, iaf om armarna o händerna. I suck på dom delarna. Men dt var kul iaf synd att jag bara har 2 gånger till kvar o träna där. Har ingen större lust o slösa pengar på årskort fan när jag ändå ska flytta efter studenten.
Anyway från o med nu ska Miss Ali börja äta nyttigt o träna :D

HOLLYWOOD FRUAR STRAX PEACE OUT!


dress to impress

Sitter o har text a, lite research om studentklänningar :)
Tror nog man hittar mer när man e på stan än o sitta här men den här va göll,

fast för kort för mig om jag ska täcka mina brännskador på låren :(

million dollar girl


Jag vill ha Keri hilsons skoooor! loving the make-up oxå :)

I couldnt care less

Slapp dag idag efter skolan. Gosh kunde inte ha varit skönare o bara sova o ha fönstret liiite öppet. Dt blåste in lite kallt men inte mkt o så låg jag där, mmmm härlig känsla! Dt behövdes för var inte på bästa humöret o huvudvärkenkom i högsta dos. Gå nånstans o bara dra,
I couldnt care less!

Alla verkar plugga till natur provet men seriöst min hjärna o natur går inte, hatar känslan jag får efter att ha verkligen ansträngt mig o lagt ner en massa tid på nått ..FOR NOTHING! haha men men får se..


Holla vädur


Fick detta skickad av en kompis och måste säga att det verkligen passar in fan!
För jag är nämligen klar med rapporteeeeen med lite knuff av Sarah banan :D
Ska hem nu o njuta av resten av kvällen med 90210..Peacination

Våra bästa mornar...

Hejsanhoppsan! Sitter o skriver rapporten, haha allt e huller om buller men dt får jag fixa senare. Snart ska jag vandra till skolan. Dricker latte o smyg kollar på våra bästa år. Alltså människorna i den där serien verkar ha svårt o berätta sanningen, eller ens få ut den haha. I 10 avsnitter får man se en o samma person säga: There is something i gotta tell you. Men dt gör dom aldrig, dt e alltid hinder o trlala haha sjuk serie. Har kollat på den sen jag gick i 3:an.

Aja nu ska jag byta om på nytt igen o hitta en tröja som kan täcka min Kardashian ass!!
Peace :)

för vi MÅSTE ta studenten

FY FAN vad jag är stolt över mig själv idag! trots den stora skol trötten som jag har haft sen igår ( som sarah o guzz fick stå ut med o höra idag) så tog jag mig tiden fan o skrev min text b uppgift.
Blev en massa tjat på stackarn Mirela som fick räkna orden åt mig hela tiden, för har ju konstig word. Nån norsk shit ( tack vare miss K drite unge:P ) Men har kommit upp till 900 ord nu iaf, men sklle skriva 1200 ord minst men jag ska ju alltid ändra på reglerna lite så tänkte skriva 1100 men nu blir dt inte ens dt men e iaf fett nöööjd!
Men men sen så har vi rapporten FFS! Ska ta paus nu iaf and then come back o fortsätta skriva på den o göra klart dt som e kvar av båda arbeten imorn, iaf rapporten.


FÖR VI MÅSTE TA STUDENTEN, FÖR VI MÅSTE GÅ I DEN HÄR ÄCKLIGA SKOLAN, FÖR VI MÅSTE TA DOM DÄR MÖSSORNA VI HAR BESTÄLLT SOM JAG INTE ENS KMR IHÅG HUR FAN SKITEN SÅG UT. FAN VAD VI ÄR FUCKED UP!
Så känner jag fan nu asså oooooooooh, fuck! Men ska ta mig i öronen o göra det här ;)

Yo blogs...

Ännu en dag!
Brukar gå in på vissa bloggar och när dt visar sig att jag diggar bloggen så visar dt även sig att personen har lagt ner. Blir irriterad fan! haha e dt så att dom som e duktiga har slutat blogga för att andra har tagit över. Anyway brukar gå in på en viss blogg o garva åt en viss text varje gång
Here it comes:
Till alla unga pojkar och flickor ( mestadels flickor , faktiskt nästan bara flickor ) som aspirerar till att bli den nya blondinbella , kenza och allt vad dom nu heter : Sluta slösa bandbredd och lägg ner din blogg. Ingen bryr sig vad du gjorde idag , vad du hade på dig , vem du träffade och vad du drack för dryck . Jag kunde inte bry mig mindre. Om vi skulle vara i öknen tillsammans och du höll på dö utav törst skulle jag inte ens spotta i din mun för jag tycker att såna som dig ska dö. Jag bryr mig inte hur du dör , bara du gör det inom närmaste framtiden. Bokstavligen talat , gå dööööööö.

hahaha tyckte dt var klockrent skrivet, psyk men roligt :p


You wanna do my nails

yihuu :)
Helgen har sprungit iväg asså vetifan vad jag har gjort, elr jag vet men aja
Dagen var okej för att vara söndag. Lata skiten ur mig! 
Dom här dagarna har jag syslat med naglar, ny teknik som Susu har kommit på elr youtube har nog kommit på dt åt henne, men har inga bra bilder på dt hela men dt ser smått överdrivet ut men ändå gulligt hihi

M a r  i a h C a r e y  f t  T r e y  S O N G Z


★ S p O n S o R

Har lagt mig så tidigt som man bara kan igår. Däcka vid 21:00! haha dt e verkligen inte jag asså men kan lätt säga att det var underbart skönt.
Har ftf inte bestämt mig ifall jag ska byta till matte b asså för jag inte har klarat men ooh! Nej nu ska jag inte tänka på äckliga skolan, utan njuta av min löödaag :)


Just ja, min mobil dog oxå runt 20:30 igår o än inte satt på den, so not me!
Såg nya trailerna för twiligt, som egentligen heter nått med e, men anyway den sööög! Vet ju vad som ska hända o så men trailern söööög
♣ Vill ta munk o softination men mn dt kmr ju inte bli av (hihi)

Ska hem nu iaf o ladda kära mobilen o fixa käk o så ... I'm out.
Njut av den här videon så länge :)


Tierra marie ft Gucci & Soulja boy- S P O N S O R


Cant stand it

Ingen data ftf så kom till syster en kort stund för att kolla upp mitt tal som jag hade tänkt o göra imorgon. Har pluggat lite mdk oxå..
Gosh vad hemska saker dt händer nu för tiden. Ifrågesätter aldrig dåliga saker, iaf inte när dt har ett slut redan som mam verkligen inte kan ändra på.
Att sitta o vänta på att något dåligt ska hända e den värsta känslan jag vet. Även om jag inte vet 4 sure att dt ska hända så har jag en stark känsla som säger: oh yes dt kmr sååå hända!
Aja, fett jobbigt iaf men men what to do, thats life...

Ska försöka fortsätta plugga på mitt arbete nu, hur dt nu än kmr gå...

Beautiful CiCi

English in rehab

Oh my god! Hade första iv-val lektionen idag. Engelska CAE. haha
fyfan säger jag bara. Har inte sätt så många plugg hästar samlad på en o samma ställe.
Nae, gud dt gick inte bra! Kändes som om min engelska var in rehab lr nått. Men får se om jag byter nu elr ser dt som en utmaning o går kvar ändå. Har några dagar på mig o tänka på saken iaaf tack o lov.
Snart kmr Sarah hit o vi ska göra armbanden + plugga religion prov. Men kärring messa precis o säger
-men nimco kom hiiit iställe! haha in my asss banan, har gjort dt bekvämt för mig redan så tyvärrrrrr :)..

YEEY GOSSIP GIRL AVSNITT 13 E UTE!! Laddar ner den nu. Ska se den efter Dating in the dark som är ikväll kl 8 tror jag ;)..

mini waynes

Oh så söta dom här små pojkarna e. Lil Wayne försöker göra dom ''stora'' haha o ena killen e ju mini wayne asså.
Tycker dom e gulliga ju, hur de skryter om deras så kallade ''mades''



I wish

Jag längtar inte till något speciellt egentligen men ändå så lyckas tiden gå galet fort.
All prat om studenten o studentveckan o balen gör mig fan illamående ärligt talat.
Jag som alltid planerar o vet exakt vart jag ska ta vägen, göra osv har fan i mig ingen aning iår.
Hatar o inte veta något, inte ens ha minsta lilla aningen om vad jag ska göra!
Sommaren kan skita ner sig för har ingen sommarjobb... oooooooh fan. Vill bara ha en förhandstitt på hösten 2010, o se vad jag gör o vart jag befinner mig.
Måste nog kolla runt, mitt liv utan matte b! haha
:'(


Im so pregnant duuudeee

Hela helgen har den där serien 16 and pregnant gått på tv och tror ni inte att jag har kollat på skiten 88 gånger elr!
Fan jag vill oxå, hur gulligt som helst ju,.
Kommer ihåg när jag var 15 år och brukade säga till min mamma jag vill ha barn nu nu, om inte nu om ett år. Well vi vet ju vart dom planerna har tagit vägen. Men iaf så jag har haft - jag vill ha barn feber i helgen.
Så gick runt md mage hemma haha, e ju som sagt små wicked, men dt har min famij vant sig vid så dt e inga problem där :)

HAHA NO LIFE!

Update

Ok jag var tillbaka men min data blev knas o kmr inte kunna blogga så mkt men aja, snabb update nu iaf.

mamas boi and moi i sthlm



Jag o Susu bakade cupcakes


Har svullat skräp i flera dar

Och solen verkar vara tillbaka i våra liv igen,
Aja nu ska jag gå o bowla med S  S o I
So peacenation

I'm back on track...

:D Ska börja skriva igen snart känner jag ..
Men eftersom jag sitter på lektion så får ni nöja er med en låt som jag har lyssnat sönder hela igår o halva idag ..


RSS 2.0