Mingle and tingle

Har varit så duktig idag o humöret höll jag på samma nivå. Vakna efter fem timmars sömn last night, gick o övningskörde, kolla resan till italien o köpte även en tröja med mig på vägen hem. Kunde inte motstå för min syster shoppa lite hihi.
Har så ont nu i magen typ så gör gröt åt mig sj.

Igår lekte jag love matcher o fixade ihop lilla Sophia Clownsson med en hihi blev så nöjd, hoppas dt klickar som dt ska då :P ♥

Igår p kvällen träffa jag Melis, Tullen o Guzz sista minut. Planen var att vi skulle ''mingla'' för Melis o dom var mobbade i Ektorp. Men dt slutade med att de slog sönder mig!!!

Bilder kmr senare

Ni får nöja er med den här så länge p Sarah banan ♥

så sööööööööööööööt

damp+kläder= :)

Vakna, DAMP!!! haha men mår bättre nu efter att jag har shoppat lite från gine, elr ehm jaa blev lite pengar där men i couldnt care less! var så arg så dt kändes jävligt skönt o bra efteråt. Folket omkring mig säger att jag gör ursäkter till allt jag köper o att jag borde lugna ner mig. Men men nog om dt.
Ska visa vad jag köpte sen när jag kmr hem hihi. LYCKLIG NU! =)


shop till * drop

Cover L/S Oversize Top SEK 199, Vila Basic - NELLY.COM Vill ha :) Biasia SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM skorna är dock för höga, blir 1.80++++
Men underbara :)

Good talking

Varje morgon när jag vaknar brukar jag spendera lite tid i min säng, kanske messar, små kolla på tv. En tid för mig sj helt enkelt o bara softa. Men den är morgonen hann jag inte med dt då en viss Nemo ringde.
Hann inte ens dricka kaffe för fan. Men fick utnyttja samtalet så fixade o gjorde mina syslorAlla ba drar ut här hemma en efter en, förutom jag! FÖR DT E FUCKING VARMT FTF! :(
Glor på daddy's girls o dricker mitt 6:e glas läsk. Ska nog fixa min garderob nu känner jag hihi

Dö inte i värmen ppl!


hotmess!

Dt är sommar, jaaa dt tror jag nog att vi alla har fattat. MEN VAD FAN ÄR DT FÖR SOMMAR?! Asså i dnt doo sommar o soool, o speciellt inte en sån här sol. Fyfan vad varmt dt e. Äckligt varmt. Har gnällt, legat i min bakgård, gnällt, duschat, o duschat! FUCK!!!

Inte ens det här frestar mig till att gå ut.. IM STAYING IN!

Preview

Det har ju gått cirka tre veckor sen studenten. Vad har jag gjort dessa tre veckor.

♦Gäster!!!

mera barn i huset, huset som allllltid är så lugnt och skönt. Men lite mera ljud skadar inte
En rolig, berg och dalbana men samtidigt kort förhållande, ingen ångest! Här ångrar man inte saker, här njuter man av livet!

Italien resa med syster, 2 barn and her husband på g. Detta sker i slutet av juni. En vecka med italienare, en vecka med PIZZA, PASTA O MERA LASSANGE väntar! så fuck berg och dalbanan och säg hej till bryggan, för det är där som jag har tillbringat mesta dels av min tid nämligen :)
 Fått ryck på håret, så tog rakhyveln haha dnt call me grazy, dt ser fkt ok ut. Men fick ryck, and dnt call me britney för har inte rakat bort allt, döööööööööööh! Ville bara försöka likna min Kompis Melis ♥

 Eclipse, den nya Twiligt filmen, rekomenderar bitchees...

No moooree haaair for moooe MOHAHAHA


Studenten never again

Jag har inte orkar blogga. Detta beror på två saker.
1- för att jag inte har orkat leta bilder från studenen, balen o studentveckan o berätta hur sjukt roligt, galet, stressigt, ännu mer roligt det varit.
2- för jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid
Men nu efter att jag har läst Guzz'z blogg kände jag bara att nae, nu var det dags att skriva lite igen. De ni har missat har ni ju redan missat, behöver inte lägga uipp här för att ha minnerna kvar, för det har jag redan!
Ni som ska ta studenten snart så säger jag bara ENJOY! för dt händer bara once :D

Dt slog mig en mndag morgon då jag inte skulle möta Sarah banan 7.45 att jag hade tagit studenten, små deppig då men jäävligt glad o road att jag ändå träffar dom bästa från skolan.
Melis, Sarah banan o Guzz! jaa vad mer kan jag säga :D

Kungsgård har varit LOVELY! o nu e jag back on track med bloggen.

RSS 2.0