Jag ..typ..svimma?

Idag hände dt mig det otänkbara, något jag aldrig har varit med om, något jag har sätt hända anra men aldrig mig sj, elr inte sätt , sätt IRL utan tv o så bara. Nu överdriver jag en smula ser jag så ska ta igång o berätta vad dt e som har hänt mig.


Var med Micaela, softa , lämna min bild läxa hon skulle fixa, kolla Gossip girl ( Ska berätta snart wait) ;p
jaa anyway vi hade mys, Sen skulle vi dra iaf hemåt.
Sitter o snackar där ute i bänk o helt plötsligt började jag må jätte illa, typ spy färdig nästan.
Vi ställde oss o skulle gå , jag bara shit Micaela känner mig skit yr nej fan shit, Micaela tror jag fick panik men höll lugnet o jag satte mig ner, frid o fröjd mådde bättre vi snacka.
Sen efter en stund ställde jag mig o vi skulle gå åt varsitt håll, o jag känner benen skaka, ögonen blev helt konstiga, såg små svarta fläckar o allt började svartna till, som om jag skulle svimma vilken sekund som helst.
Jag tror jag fick ur mig Micaelaaa o som tur så stod hon på plats o jag satte mig ner, bums på gräsmattan bland alla löv o träd, kändes som om jag skulel somna till men med samtal bortom detta med Micaela fick mig o tänka på annat än de svarta prickarna jag såg.
Efter att jag mådde bra igen vågade vi inte ta den risken så hon följde med mig ända till syster, blev att gå upp snabbt för trapporna o vräka i mig söt saker, huvudet var helt fucked up.

 Så vad kan detta bero på undrar man då, no clue.
Men vissa säger du har inte ätit ordentligt, andra du har fått för lite sömn o båda stämmer o andra säger ring till rådgivningen men u kno how i'm and doctors. IM FINE NOW iaf så ett samtal till mami and im even bettah ;)

NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA (om dt går)Men först
U know what they say, hot choclate make the pain go away


PEACE ya'll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHA GOOO HOOOME

2009-11-04 @ 13:31:27
URL: http://nansamba.blogg.se/
Postat av: Olivia

Hej

Om du vill vara med och tävla om att bli veckans blogg och få en länkning. Gå då in på http://oliviahsjgrn.blogg.se och anmäl dig.

Där står det mer information.

Lycka till

Kram Olivia

2009-11-04 @ 17:59:03
URL: http://oliviahsjgrn.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fin blogg du har! :)

2009-11-04 @ 21:18:34
URL: http://linneawikstrm.blogg.se/
Postat av: micaela

oooh de var scary assåå .. :O shit.. tur att du inte tuppade av iaf :) jag fick panik haha, men jag har ju själv svimmat o då har folk FÅTT VÄRSTA PANIKEN o jag har tyckt att de va skitjobbigt, så jag ville vara lugn med dig när jag märkte att du höll på att svimma heheh, my nimcon <3

2009-11-04 @ 23:03:08
URL: http://psmicaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0